Tarieven en vergoedingen voor fysiotherapie bij Avenue 25 in Rotterdam
Tarieven en vergoedingen

Tarieven voor behandelingen

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Voor 2018 gelden de volgende tarieven indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie en/of manuele therapie.
 

Behandeling Fysiotherapie € 31.50
Behandeling Manuele therapie € 43.00
Toeslag screening / 1e behandeling € 15.50
Toeslag aan huis € 13.50
Sportadvies en begeleiding € 31.50
Screening en intake en onderzoek € 41.50
Intake en onderzoek na screening € 31.50
Intake en onderzoek na verwijzing € 41.50

Een afspraak die niet of niet uiterlijk 24 uur van tevoren is afgebeld, wordt gerekend tegen behandeltarief. 

Laat uw blessure behandelen bij fysiotherapiepraktijk Avenue 25 in Rotterdam

Worden uw fysiotherapie behandelingen vergoed?

De vergoedingen voor fysiotherapie in 2018 zijn afhankelijk van het aanvullend pakket bij uw zorgverzekeraar. Dit aantal staat in uw polis informatie. Reguliere klachten vallen niet onder het verplichte eigen risico en er is geen verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk. U krijgt achteraf geen nota van uw zorgverzekeraar, mits u voldoende verzekerd bent.

Bij klachten voorkomend op de lijst van chronische indicaties worden de eerste 20 behandelingen vergoed vanuit uw aanvullend pakket. Niet elke chronische klacht valt onder de chronische indicaties. Hiervoor is een speciale lijst (lijst Borst) door de overheid opgesteld. Heeft u geen of onvoldoende uitgebreid pakket dan dient u tot en met de 20e behandeling zelf te betalen. Daarna worden de behandelingen vergoed uit het basispakket waarvan de duur afhankelijk is van uw indicatie. Alle behandelingen ten laste van het basispakket vallen wel onder het verplichte eigen risico en bij een chronische indicatie is een verwijzing noodzakelijk.

Bij vragen over tarieven en vergoedingen belt u 010 - 413 04 44 of stuur een bericht.